Chord Aku Mundur - Xaluna, Kunci Gitar Mudah

Chord Aku Mundur - Xaluna, Kunci Gitar Mudah. Chord gitar aku masih bertahan chord lagu xaluna. Am f e dm tega.

Chord Gitar Lagu Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) Syahiba Saufa, Kunci
Chord Gitar Lagu Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) Syahiba Saufa, Kunci from hectorandlola.com

F g c am uwis akrab ro roso ajur f g luwih apik cen aku mundur em am a maju tatas aku ra mbok gagas dm g nanging kowe ora tibo welas c ora tibo welas. Yaitu pada saat intro dan reff. Xaluna aku mundur chord capo fret 5 [verse] c dm kowe biyen tau janji f tetep bareng bareng g c ora ngapusi c.

Chord Gitar Lagu Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) Syahiba Saufa, Kunci

Dm aku mundur alon alon am mergo sadar aku sopo bb c f a mung di goleki pas atimu perih. Vivo t1 pro 5g, punya chipset snapdragon 778g, 66w flashcharge & flagship liquid cooling. D e mancing iwak ning pinggir kali c#m f#m aku mbok tolak tak nggolek ganti. Capo di fret 1 intro :